Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18103 niezalogowanych)
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
Serdeczne Gratulacje Ślicznego Synka!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
Kropcia GRATULUJE!!! Zycze szybkiego powrotu do formy i zdrowka dla synka)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
e k
(Zdzisia)
Wiking
Gratuluje !!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
No dziewczyny,jak tam widze ze cos sie nam tu nie klei rozmowa.Ja juz sie z Zupka spotkalam,myslalam,ze bedzie Nas troche wiecej w sobote a bylysmy tylko we dwie.
Alicja ty tez bys mogla przyjsc...ja jestem otwarta na spotkanie w wiekszym gronie ale
widze,ze niektore z Was tylko pisza a nie wprawiaja slowa w czyn.Ja za dwa tygodnie wyjezdzam i wracam dopiero we wrzesniu.To co sa chetne na spotkanie?Mozemy sie nawet wieczorem gdzies spotkac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
Ja tym razem napewno.Tylko kiedy i gdzie? Moze jakies party w piatek albo sobote w miescie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
no ja niestety jeszcze nie na silach... pozdrawiam i milegi spotkania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
niestety w sobote nie moge bo mamy gosci,ale mam wolny wtorek od pracy-wiec jezeli ktoras ma ochote na pogaduszki to piszcie.Mozemy sie spotkacw w centrum przy jeziorku.Asiulek co ty na to? bede miala wiecej czasu i tak szybko nie uciekne jak ostatnio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
a w piatek wieczorem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Witam dziewczyny Czy jest ktos chetny zeby wpasc na Askoy na kawke ?? Serdecznie zapraszam do siebie!! Lub jesli ktos woli i jest ktos chetny spotkac sie gdzies na miescie Ja napewno z maluszkiem sie stawie gdzies w miescie jesli termin bedzie odpowiedni ;D Bo w tym tygodniu to pasuje mi bardziej zeby spotkac sie u mnie A w przyszlym tygodniu to juz moge na miasto sie wybrac bardzo chetnie Czekam na jakies odpowiedzi ;D
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
hej dziewczyny,na forum zrobiło się pusto....ja jutro wyjezdzam i wracam we wrzesniu także udanych wakacji Wam życzę,co prawda bede tuzaglądać od czasu do czasu zobaczyc czy ktos tu jeszcze pisze ... pozdr ,mozemy sie spotkac we wrzesniu hehe ale mysle ,że to faktycznie dobry pomysł zorganizowac spotkanie z takim wyprzedzeniem hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok